Volkswagen Kombi kisbusz búcsú

Kisbusz bérlés, VW kisbusz bérlés, Transporter bérlés, Multivan bérlés, Volkswag

Immár Brazíliában is követelmény a légzsák és az ABS az autókban, és a Volkswagen érthető okokból úgy döntött, hogy ezzel akkor befejezik a Volkswagen Kombi nevű kisbusz gyártását, amelyet 1957-ben kezdtek el.

Hatszáz darabos limitált kisbusz szériával búcsúzik az autó, egyfelől a fehér-világoskék hangulat jópofa, másfelől nem kell törődni az egyedi igényekkel, pontosan lehet készletezni a gyártáshoz szükséges alkatrészeket, nem lesz maradék a végén.
A limitált szériáról a rádió feletti plakett árulkodik, illetve a karosszérián is láthatunk többfelé jubileumi matricákat.

Fehér oldalfalú abroncsok, hátsó szélvédő fűtés, Kombi névvel díszített függönyök – ezek érdekes módon nem a limitált széria újdonságai, hanem a hetvenes években létezett luxusmodelleken is ott voltak már, csak aztán elfeledték őket több évtizedre.
Az akkorihoz képest a legnagyobb változás, hogy a mai autókban már 1,4 literes, soros négyhengeres motor csatlakozik a négyfokozatú, kézi kapcsolású váltóhoz – a boxert már sokkal korábban nyugdíjazták, mint magát az autót.
A Volkswagen Kombi Last Edition kisbusz ára 85 000 real, ami 8,1 millió forintnak felel meg.

 

Forrás: automotor.hu

Kisbusz bérlés

Volkswagen mikrobusz  bérlés

Transporter bérlés, Multivan bérlés

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim





megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popup



célország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben



















biztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de