Volkswagen Transporter találkozó 2013

kisbusz bérlés, Transporter bérlés, furgon bérlés, kisbusz bérlés Budapest, Tehe

Az elmúlt hétvégén harmadik alkalommal került sor a Volkswagen Haszonjárművek márka által is támogatott Transporter Találkozóra.

A nagyszabású rendezvényen több mint 200 autócsodát állítottak ki a haszonjárművek között legendává vált T1-től a Transporter legújabb generációjáig.
A Találkozó látogatói megtekinthették a márka legújabb, prémium személygépkocsik kategóriáját idéző Multivan Edition 25-öt is.

A Pap-szigeten sorra került háromnapos rendezvényen a rossz idő ellenére is több mint 900 résztvevő volt jelen, a találkozóra Csehországból és Romániából is több autó érkezett. A legrégebbi autó egy 1962-es, "Suhanó Rozsda" névre keresztelt T1-es volt, mely hamar népszerűvé vált a látogatók körében.

A rendezvény résztvevői a helyszín sajátosságaiból adódóan igazi családi eseményen vehettek részt, ahol egész napos - felnőtteknek és gyermekeknek is vonzó - programok várták a kiállítókat és a nézőket.
 

Forrás: vwh.hu

 

A Volkswagen Transporter méltán vált legendás haszonjárművé több évtizedes múltja alatt. VW Transportert gyártanak kisbusz és furgon változatban is. A Volkwsagen prémium kisbusza a Multivan kisbusz is a VW Transporter alapjaira épül.

Kisbusz bérlés Budapesten és országosan.

Kérjen ajánlatot kisbusz vagy furugon bérlés egyszerre több kölcsönzőtől!

Furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés hatékonyan!

Transporter bérlés, Multivan bérlés

 

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim





megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popup



célország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben



















biztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de