díjnyertes Volkswagen Multivan kisbusz

Volkswagen Multivan kisbusz bérlés

 A Volkswagen Multivan minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy igazi klasszikussá váljon - legalábbis a Motor Klassik magazin több mint 22 ezer olvasója, illetve a hozzá tartozó www.motor-klassik.de internetes portál látogatói szerint.

A kisbuszok ("Vans") kategóriájának élén ugyanis a Multivan nagy fölénnyel bizonyult a "jövő klasszikusának".
A Volkswagen Haszonjárművek Multivan-je hosszú évek sikertörténetére tekinthet vissza, olyan elődök "arcképcsarnokával", amely párját ritkítja vetélytársai körében. A trend-alapító újdonság 1985-ben jelent meg a nagyközönség előtt, nem kisebb feladattal, mint hidat verni az egyterű, a Camper és a Transporter kategóriái közé. A hannoveri sikermodell - immár három generációján át - egészen napjainkig bravúrral teljesíti küldetését. A mai Multivan abszolút diszkrét és elegáns megjelenését a nagyméretű limuzinok előnyeivel ötvözi, a gépkocsi-vásárlók legkülönbözőbb célcsoportjait szólítva meg egyidejűleg.

Legyen szó családi autóról, túra- vagy éppen exkluzív business-modellről, a Multivan segítségével szinte minden lehetséges.

Volkswagen kisbusz bérlés

Multivan bérlés

Volkswagen Caravelle bérlés

Forrás: vwh.hu

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim





megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popup



célország(ok):


cím:


igények gépjárművel szemben



















biztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de