Volkswgen Multivan sportosan

Volkswagen Multivan bérlés, Multivan kisbusz kölcsönzés

Bár a transzporterek luxuskiviteleit – VW Multivan, Mercedes Viano – nem feltétlenül azért vásárolják, hogy száguldozzanak velük, mindig akad egy-két lóerőre éhes vevő.
Többnyire már gyárilag kínálnak elég erős motorvariánst ezekhez a modellekhez, bár az óriási hasábtestet még a 200 LE feletti teljesítményű csúcsmotorok sem mozgatják túl sportosan. Aki mégis erre vágyik könnyen megteheti, hogy az igényeinek megfelelő buszt vegyen, csupán el kell ballagni egy tuningműhelybe és ki kell nyitni a pénztárcát.


Egy ilyen cég a B&B is, mely 29 éve foglalkozik Volkswagenek tuningolásával, legutóbb pedig a T5-ös széria csúcsán elhelyezkedő, 2 literes TSI benzinmotorral szerelt Mutivant vették kezelésbe. A végeredmény elég brutális, a turbós motorból 362 LE-t és 560 Nm-t sikerült kipréselniük, mellyel a Multivan 6,2 másodperc alatt van százon a végsebessége pedig 197 km/h-ról 245-re nőtt.
Ehhez az egész motort át kellett hangolni, új, nagyobb feltöltő került a motortérbe, optimalizált hengerfej, szívósor és kipufogó volt a kulcsa a nagyobb teljesítménynek.

A többleterő többlethővel is jár, ezért a B&B egy speciális töltőlevegő-hűtőt és olajhűtőt is beszerelt. A gyári futómű és fékek persze nem birkóztak volna meg az extra lóerőkkel, így a tuningcég ehhez is hozzányúlt, a sportrugók által 4 cm-el közelebb került a karosszéria az aszfalthoz, a Volkswagen Multivan pedig egy állítható keménységű sportfutóművet is kapott, így a kanyarsebesség is jelentősen nőtt. A megállásról a 6-dugattyús fékek és a 18-20 colos felnikre húzott úthenger szélességű gumik biztosítják.

 

Forrás: kamionhirek.hu

Béreljen Ön is Volkswagen Multivan kisbuszt!

Volkswagen Multivan kölcsönzés

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szembenbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de