Multivan Highline, Multivan Business

Multivan bérlés, kisbusz bérlés

Robbie Williams újra Európa-turnéra indul, egyik fő támogatója pedig a Volkswagen haszongépjármű részlege. Az énekest fellépései során immáron harmadszor szponzorálja a VW, szokás szerint most is a német gyártó látja el Robbie-t és csapatát járművekkel. Egészen pontosan tíz darab fekete Multivan Highline és két darab Multivan Business áll majd a sztár és környezete rendelkezésére a „Take The Crown Stadium Tour 2013“ turnén, mely során 14 különböző országban ad koncertet Robbie Williams augusztus végéig.

A miniflottát két csapatra osztották a koncert-logisztikusok, így hat Multivant állandóan használhat a zenekar. Az összes járművet 180 LE-s dízelmotorral és DSG-váltóval szerelték, a fedélzeten pedig csúsztatható, háromszemélyes, ággyá átalakítható pad és két forgatható szék várja az utasokat. Akik belefutnának a konvojba sajnos semmit sem fognak látni az énekesből, mivel a hátsó részt sötétített fóliával látják el gyárilag, így a fényképezőgépek és az árgus szemek elől is elbújhat a sztár.

Fotó: Auto-Medienportal.Net/Volkswagen

Forrás: kamionhirek.hu

Kisbusz bérlés

Multivan bérlés

Volkwagen Multivan kölcsönzés

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szembenbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de