Volkswagen lakóbusz

Multivan lakóbusz

A Volkswagen T5 kisbusz modellje is több átépítőműhely kedvence. A nyugat-európai, főleg német cégek előszeretettel faragják át mindenféle céleszközzé a Transporter / Multivan kisbuszokat.

Lakóautót is sokfélét láttunk már a típusból, olyat azonban, mint amilyet az osztrák Multimobil készített, még nem. Az osztrákok az amerikai lakóbuszok életérzését szerették volna valahogy átadni, ízig-vérig európai technikával és látásmóddal fűszerezve.

A lakóbuszban a luxus és a méretek adottak is hozzá, az MM 7.5 hozza tökéletees. A Multivan 4motion alapjaira, meghosszabbított alvázzal, egy nyergesvontató készült ez után pedig egy komolyan felszerelt félpót-lakókocsit akasztottak.

Az alap, vontató-jármű ára nagyjából 40 ezer euró, az igényeknek megfelelően akár ennek a fele rákölthető az átalakítás során. A végeredmény egy 5,35 méter hosszú, tetőspoilerrel 267 cm magas T5. A lakrész természetesen a 7,5 méter hosszú pótkocsiban található, melynek önsúlya legalább 2,2 tonna, megengedett össztömege pedig 2,9 és 3,2 tonna között alakul kiviteltől függően.

Fotó: MULTIMOBIL

Forrás, bővebben: kamionhirek.hu

 

Lakóautó és 9 személyes kisbusz bérlés

Weboldalunk segítségével hatékonyan bérelhet kisbuszt vagy kölcsönözhet lakóautót.

Fogalmazza meg ajánlatkérését, adja le weboldalunkon, amelyet egyszerre több kisbusz kölcsönző kap meg.

A 9 személyes kisbuszok "B" kategóriás jogosítvánnal is vezethetőek.

 

Vissza
Hírek, Archivum

on-line ajánlatkérés egyszerre több kisbusz kölcsönzőtől. VW Multivan bérlés.

Az aláhúzással jelzett szövegekre kattintva további adatokat adhat meg, a pontosabb ajánlatok érdekében
pl.: konkrét típus, paramétereken belül adhatja meg a bérleni kívánt kisbusz, furgon márkáját, elvárt felszereltséget stb. Multivan mikrobusz mellett más típusból is választhat!
ajánlatkérő

minőségi elvárásaim

megyék
Cégadatok, ajánlathoz, számlázáshoz
Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!
Popupcélország(ok):


cím:


igények gépjárművel szembenbiztonsági kód


A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Multivan bérlés. Ajánlat kérés Gyorsan, több kisbuszkölcsönzőtől egyszerre. Multivan bérlés üzleti úthoz Multivan bérlés nyaraláshoz: multivanberles.hu

Volkswagen Multivan kisbusz bérlésre mindíg van alkalom:

  • Multivan bérlés üzleti úthoz

  • Multivan bérlés reptéri transzferhez
  • Multivan bérlés családi nyaraláshoz

  • Multivan bérlés városnézéshez

Volkswagen Multivan mikrobusszal rendelkezők kisbusz kölcsönzők jelentkezését várjuk!
Kérjük regisztrálja kölcsönzőjét és flottáját, hogy a kisbusz bérlésre vonatkozó ajánlatkéréseket Önnek is el tudjuk juttatni.
9 személyes kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés, 6 személyes kisbusz bérlés. Volkswagen Multivan kölcsönzés, Multivan bérlés

Copyright 2013 © FaXuniL Kft
Eredei fotók forrása: vw.de